top of page

Naše projekty

logo simple .png

VO VÝSTAVBE

Jazero Vojka

logo simple .png

DOKONČENÉ

Forest Park

logo simple .png

DOKONČENÉ

Prima Park I

Ukončenie hrubej stavby bytového domu Forest Park

Bratislava, jún 2013 – Developerská spoločnosť Cresco Forest Park, s.r.o. ohlásila ukončenie hrubej stavby bytového domu Forest Park, ktorý je situovaný neďaleko bratislavskej obľúbenej oddychovej zóny Železná studienka. V súčasnosti je predaných viac ako 51% bytov, pričom dokončenie stavby je naplánované na december roku 2013.


Bytový dom Forest park zastrešuje ponuku prevažne menších bytov, kde sú ceny oveľa lepšie prispôsobené aktuálnym možnostiam kupujúcich. Ponuka obsahuje 40 dvojizbových bytov, 8 trojizbových a 1 štvorizbový byt s rozlohou od 36,6 m2 do 111,2 m2. Výstavba projektu odštartovala v júni 2012, kedy sa začal aj oficiálny predaj. Za jeden rok od začiatku výstavby sa predalo 27 bytov. „Za úspechom v predaji bytov v projekte Forest park stojí najmä výhodná cena a zaujímavá architektúra stavby umiestnená v podmanivom prírodnom prostredí, no stále v meste. Ďalšou skutočnosťou priaznivo vplývajúcou na bezproblémový predaj je fakt, že výstavba prebieha podľa plánu a termíny jednotlivých míľnikov sú dodržiavané“, hovorí Michal Zajíček, research & real estate consultant LEXXUS.


Lokalita

Projekt je situovaný na Mokrohájskej ulici, v bratislavskom štvrtom obvode, v mestskej časti Karlova Ves s minimálnym dopravným zaťažením, len pár minút cesty autom od do centra. Vďaka Lamačskej ceste disponuje priamym napojením na hlavný ťah smer Praha, Žilina a Viedeň. Všetky potrebné nákupy je možné realizovať v obchodnom centre TESCO Galéria, ktorý je od Forest Parku vzdialený len 5 minút pešej chôdze. Okrem potravín obchodné centrum ponúka niekoľko ďalších obchodov, kaviarní, reštaurácií a drobných služieb. V blízkosti projektu sa navyše nachádza krytá plaváreň a obľúbené rekreačné a športové prírodné stredisko Železná studienka, ktoré je súčasťou bratislavského lesného parku v Malých Karpatoch. Priamo pri bytovom dome bude park a detské ihrisko určené len pre obyvateľov Forest Park.


Kvalitné bývanie

Vzhľad samotnej stavby, konkrétne jej tvar, farebné prevedenie a použité materiály sú harmonicky zasadené do zalesneného prostredia. Budova je navrhnutá tak, aby mali obyvatelia čo najužší kontakt s okolitou prírodou, preto má väčšina bytov k dispozícii balkóny, príjemné terasy, dokonca záhrady. Pri projekte Forest Park bol použitý nadčasový architektonický dizajn s akcentom na funkčnosť. Budova je postavená do tvaru písmena U, vďaka čomu budú mať obyvatelia presvetlené byty počas celého dňa. K štandardnému vybaveniu bytov patria hliníkové okná, laminátové podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, laminátové zárubne a interiérové dvere, obklady, kvalitná sanita a dlažba. Byty budú vykurované úsporným kombinovaným systémom TÚV a solárnou energiou, navyše kuchyňa a kúpeľňa budú mať zabudované podlahové kúrenie.

Objekt pozostáva z dvoch podzemných a šiestich nadzemných podlaží. Na úrovni prvého podzemného podlažia je umiestnená centrálna plynová kotolňa, ktorá je navrhnutá tak, aby v čo najväčšom meradle využívala aj slnečnú energiu. Kolektorové zostavy budú umiestnené na streche objektu. Na prvom a druhom podzemnom podlaží sa bude nachádza 54 parkovacích miest.


zdroj: TRENDreality.sk

Recent Posts

See All

Forest Park - Bytový dom

Developerská spoločnosť Cresco Forest Park, s.r.o. ohlásila v júli 2013 ukončenie hrubej stavby bytového domu Forest Park, ktorý je situovaný neďaleko bratislavskej obľúbenej oddychovej zóny Železná s

bottom of page