top of page

Naše projekty

logo simple .png

VO VÝSTAVBE

Jazero Vojka

logo simple .png

DOKONČENÉ

Forest Park

logo simple .png

DOKONČENÉ

Prima Park I

Cresco Invest Group postaví Forest Park na Mokrohájskej

Cresco Invest Group postaví Forest Park na Mokrohájskej Developerská skupina sa chce tento rok pustiť do menšieho projektu


Súčasná doba praje najmä komornejším projektom s menšími bytmi, do ktorých sa púšťa čoraz viac developerov, aj tých najväčších. Spoločnosť Cresco Invest Group (pripravila napríklad rozsiahly areál domov vo Vojke pri Dunaji) rozbieha 50-bytový projekt na Mokrohájskej ulici v štvrtom obvode metropoly.

Ide o komplex pomenovaný Forest Park blízko napojenia ulice na Lamačskú. Predbežne sa počíta so 49 bytmi, ktorých množstvo však v prípade záujmu o menšie jednotky možno zvýšiť na 51. V ponuke sú byty s výmerou od 36 po viac než 90 štvorcových metrov.


Cena najmenšieho začína na necelých 65-tisíc eur s DPH, čo po prepočte znamená približne 1 800 eur/m2 s daňou. K tomu prichádza nutnosť dokúpiť jedno parkovacie státie v dvojpodlažnej podzemnej garáži, ktoré stojí 14 400 eur, prípadne aj pivničnú kobku za 1 200 eur s daňou. Celkovo vznikne v podzemí 49 parkovacích miest.

Okrem toho plánuje Cresco Invest Group v okolí vybudovať aj park s detským ihriskom a dva komerčné priestory na prízemí určené najmä pre občiansku vybavenosť určenú obyvateľom bytovky a blízkeho susedstva. V súčasnosti sú podľa informácií TRENDreality.sk predbežne rezervované tri byty. Predajcom je realitná agentúra Lexxus.


Forest Park mali pôvodne rozostavať koncom vlaňajška, súčasný predpokladaný štart výstavby znie jar tohto roka s dokončením o osemnásť mesiacov neskôr. Zvláštňosťou má byť solárny systém na ohrev vody v projekte.


Developerská spoločnosť Cresco Invest Group sa oddelila od skupiny Cresco, ktorá stavala napríklad Tri veže. Najznámejším projektom Cresco Invest Group sú rekreačné domy v rámci areálu pomenovaného Jazero Vojka neďaleko chránenej krajinnej oblasti Dunajské Luhy.


zdroj: Trend







Recent Posts

See All

Forest Park - Bytový dom

Developerská spoločnosť Cresco Forest Park, s.r.o. ohlásila v júli 2013 ukončenie hrubej stavby bytového domu Forest Park, ktorý je situovaný neďaleko bratislavskej obľúbenej oddychovej zóny Železná s

bottom of page