top of page

Naše projekty

logo simple .png

VO VÝSTAVBE

Jazero Vojka

logo simple .png

DOKONČENÉ

Forest Park

logo simple .png

DOKONČENÉ

Prima Park I

Správna adresa je v Jaskáči: Spravte zo svojho bývania jedinečný zážitok

Výnimočná lokalita, komfort a moderný dizajn. Toto všetko ponúka projekt Jaskáč, ktorý sa onedlho stane vstupnou bránou na bratislavské Kramáre. Práve jeho unikátna poloha ho predurčuje k tomu, aby sa stal vašim novým vysnívaným domovom.


Komplex 32 jedno- až štvorizbových moderných bytov je ideálnym miestom na oddych v každom ročnom období. Svojou polohou si získa nielen nadšencov prírody a ľahkej turistiky, ale aj mestských ľudí, ktorí preferujú ruch veľkomesta. Vybrať si môžete z niekoľkých dispozičných riešení za výhodné ceny.



Bývajte na správnej adrese

Jaskáč je srdcom obľúbenej mestskej štvrte Bratislava – Nové mesto. Nachádza sa v tichej lokalite na ulici Jaskový rad, v bezprostrednej blízkosti obľúbeného Horského parku, Koliby – Kamzík a Železnej studničky. Ponúka bohaté možnosti na aktívny či pasívny relax. Na svoje si prídu aj športovci.

K dobrému bývaniu bezpochyby patrí aj kvalitná občianska vybavenosť a služby. V okolí Jaskáča preto nájdete nielen potraviny, banky a poštu, ale aj materské a základné školy, reštaurácie a zdravotnícke zariadenia.



Nemyslite na zápchy a problémy s parkovaním

Dopravné zápchy sú pre mnohých obyvateľov Bratislavy nepríjemnou rutinou. Práve dostupnosť do centra mesta a napojenie na hlavné ťahy sú preto čoraz dôležitejším kritériom pri výbere nového bývania. Jaskáč túto potrebu spĺňa stopercentne. Do centra mesta sa totiž dostanete autom, ako aj mestskou hromadnou dopravou za menej ako desať minút. Inak to nie je ani s napojením na diaľnice D1 a D2.

Štýlový projekt z dielne architektov GFI myslí aj na bezproblémové parkovanie rezidentov. Svojim obyvateľom ponúka 35 parkovacích miest v podzemnej garáži a 12 státí v exteriéri.



Navrhnutý so zmyslom pre detail

Bývanie v Jaskáči predstavuje dokonalú kombináciu mestského života, neďalekej prírody, nezabudnuteľných výhľadov a výhodnej ceny. Stavbu charakterizuje funkčné prevedenie a moderný dizajn.

Samozrejmosťou je využitie moderných technológií a kvalitných materiálov. Osemposchodová budova ponúka okrem obchodných priestorov na prízemí 32 bytových jednotiek. Ich budúci majitelia si môžu vybrať z bohatej ponuky jedno- až štvorizbových bytov v rôznych veľkostiach a dispozíciách. Ku každému dvoj- a trojizbovému bytu patrí balkón alebo terasa.

Na najvyššom podlaží sa nachádza aj veľkorysý štvorizbový byt s priestrannou terasou, ktorá poskytne nenahraditeľný výhľad na Bratislavu. Pohľad z okna však bude nepochybne zážitkom aj pre ostatných obyvateľov vyšších podlaží.



S výberom nového domova neváhajte

Doprajte si kvalitné bývanie a jedinečné výhľady. Nezabudnite, že ak chcete bývať na správnej adrese, dlhé váhanie sa nevypláca. Byty v Jaskáči sa totiž rýchlo míňajú.

Zaujala vás naša ponuka bytov? Neváhajte kontaktovať našich predajcov, ktorí vám radi odpovedia na všetky otázky.

Recent Posts

See All

Forest Park - Bytový dom

Developerská spoločnosť Cresco Forest Park, s.r.o. ohlásila v júli 2013 ukončenie hrubej stavby bytového domu Forest Park, ktorý je situovaný neďaleko bratislavskej obľúbenej oddychovej zóny Železná s

bottom of page